Ana-Maria Manolache, liantul dintre noi și clienții noștri

iul. 29, 2021

Ana-Maria este Manager Call Center. ☎️   

S-a alăturat echipei nostre acum aproape 3 ani pe poziția de operator call center. Însă, după jumătate de an, timp în care a dovedit că este o persoană responsabilă și pasionată de ceea ce face, a fost promovată în funcția de manager al departamentului. Ana își desfășoară activitatea la Brașov, acolo unde este Call Center-ul nostru.

Interviul cu ea a fost unul dinamic, printre comenzile clienților a reușit să ne răspundă și nouă câtorva întrebări. 

Ana, care sunt două lucruri care îți plac la Dodo Pizza?

Produsele sunt preferatele mele, fără nici o îndoială. 🍕

Recunosc, până să ajung la Dodo nu gustasem pizza sau alte gustări. Însă, odată ce am mâncat pentru prima dată produsele, m-am îndrăgostit iremediabil de ele.

Iar cel de-al doilea lucru care îmi place este conceptul pizzeriei neobișnuite. Cum arată restaurantele, standardele pe care le avem și bineînțeles, echipa fantastică cu care am ocazia să colaborez zilnic.

Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o aici și cum ai depășit-o cu succes?

A fost momentul în care am devenit manager Call Center. Am fost foarte surprinsă în momentul în care am aflat că am fost promovată. Inițial, a fost o adevărată provocare pentru mine să gestionez întreaga echipă, dar, încet și organizat, am reușit să fac totul cum trebuie. 

 

Trecând la lucruri personale, care este pentru tine cel mai valoros lucru?

Cel mai valoros lucru pe care îl am nu este un lucru, este o persoană și anume fetița mea. Până să devin mamă nu credeam că poate exista o iubire atât de mare pe care să o poți împărtăși unei alte persoane. E ceva unic și nu poți înțelege decât dacă treci prin această ipostază, respectiv cea de mamă. După ea, următoarele două persoane importante din viața mea sunt soțul și mama. 

Cum îți place să petreci timpul liber?

Îmi place foarte mult să petrec timp cu familia mea și să călătoresc cu ei. În excursiile sau călătoriile noastre ne place mult să experimentăm diverse feluri de mâncare.

Eu sunt o gurmandă declarată și pentru mine experiențele culinare sunt cea mai mare atracție a unui nou loc. Eu, de obicei,  îmi amintesc de locurile în care am fost datorită mâncării pe care am mâncat-o acolo.

Dacă pentru o zi ai putea fi un super erou, care ar fi acela?

Nu aș vrea să fiu un super-erou, dar mi-aș dori să am o super-putere, aș vrea ca într-o fracțiune de secundă să hrănesc toată planeta. Să mă asigur că toți copii și oamenii din lume au ce mânca.

Ți-ar plăcea să locuiești în altă țară decât România, dacă da, care ar fi aceea? 

În Mexic, îmi place mâncarea lor foarte mult. Au o cultură foarte bogată, locuri frumoase și ca popor sunt foarte relaxați și veseli.

 

Mulțumim, Ana pentru timpul acordat! Pe ea o puteți găsi la *3636 dacă aveți poftă de pizza. 😄 

Iar dacă nu sunteți hotărâți ce să fie, pizza sau o gustare, puteți arunca o privire aici. 🍕 

Harea Ana-Maria

Harea Ana-Maria

Editor