Dan Stratulat: „Digitalizarea ne face viața mai ușoară la Dodo!”

iul. 8, 2021

Dan Stratulat este Cost Controller în echipa noastră, la muncă se ocupă de gestiunea tuturor stocurilor din toate locațiile noastre. Însă cum își gestionează timpul liber, și nu numai, vom afla chiar în rândurile de mai jos.

Dan, vom începe cu o întrebare clasică. Spune-ne două lucruri ce-ți plac la Dodo Pizza.

Oamenii de la Dodo, cu siguranță! Colegii sunt cei mai faini. Îmi place că, în pofida faptului că suntem tipologii și personalități diferite, ne completăm unii pe alții și asta mi se pare cel mai important la un loc de muncă.

Iar cel de-al doilea lucru care îmi place este acela că suntem digitalizați. Nu suntem ca restul business-urilor, noi suntem neobișnuiți, în sensul bun. Sistem nostru informatic – Dodo IS, ne face tuturor viața mai ușoară.

Ce te-a determinat să vii în echipa noastră?

S-a ivit această oportunitate la timpul și momentul potrivit și mi-am dat seama că aici mă voi putea dezvolta profesional foarte mult și, uite așa, după aproape un an, fac în fiecare zi ceea ce îmi place.

 

 

Care a fost cea mai bună lecție pe care ai învățat-o la Dodo Pizza?

La Dodo Pizza nu am învățat un singur lucru, însă, cred că cea mai importantă lecție este legată de organizare și atenție la detalii.

Am învățat să fiu mult mai organizat și mai atent. Task-urile mele zilnice implică foarte multe cifre și, de-o potrivă, foarte multe produse ce trebuie gestionate corect. Așadar, Dodo m-a învățat să fiu mereu cu ochii-n patru, ca să zic așa. 

Acum să trecem la întrebări ce nu au legătură neapărat cu jobul dar, prin intermediul cărora, ne-ar plăcea să-l cunoaștem pe Dan mai mult.

Spune-ne care este persoana care te inspiră cel mai mult? 

Sincer să fiu, nu am o singură persoană de la care pot spune că mă inspir. Pe mine mă inspiră toți oamenii care transmit un vibe bun și relaxat. Mă inspiră oamenii pasionați de ceea ce fac și cei care au povești meaningful de transmis.

Care este activitatea sau activitățile pe care le practici cel mai des în timpul tău liber?

Mă relaxez foarte mult atunci când merg la sala, asta e o activitate pe care o fac mai des pentru că îmi este mai la îndemână. Îmi place să citesc și, de asemenea, să privesc filme. Atunci când am mai mult timp liber practic hikingul. 

 

Care este cartea ta preferată?

Kafka on the Shore de Haruki Murakami. Eu sunt foarte pasionat în general de cultura asiatică și, în particular, citesc foarte mulți autori japonezi. Printre preferații mei numărându-se și Murakami.

Dacă ai avea posibilitatea să ieși la o cină cu 2 personalități istorice, care ar fi acelea?

Prima personalitate ar fi Alan Watts, este un filosof și savant religios. Mi-ar plăcea să ies la o cină cu el și să-l aud povestind mai mult despre budismul zen și filosofia estică, teme pe care le-a trata de-a lungul vieții lui în diverse opere.

Iar cea de-a doua personalitate ar fi una din contemporaneitate și anume  Christopher Nolan. Filmele regizate de el mi se par geniale și mi-ar plăcea mult să am o conversație cu el în special despre Interstellar, Inception, Tenet și Memento.

Lui Dan îi mulțumim pentru timp și informații, iar pe voi, till next time, vă așteptăm zilnic pe instagramul nostru – @dodopizzaromania sau pe facebook – Dodo Pizza România 🍕

 

 

 

 

Harea Ana-Maria

Harea Ana-Maria

Editor