Dodo pentru Copii sau de ce Dodo Pizza este #pizzeriacopiilor?

apr. 10, 2019

Pentru noi fiecare Client este unic și la fel de important. Nu ne abatem de la regulă nici când vine vorba despre micuții noștri Clienți. Dimpotrivă, lor le facem toate poftele, îi înțelegem și susținem să se dezvolte așa cum le place.

În fiecare pizzerie Dodo Pizza există loc de joacă, cu încălzire în pardoseală și geamuri transparente. Totul pentru ca părinții, în timp ce copiii se distrează, să-i poată urmări cu privirea și în același timp să se bucure de o pizza delicioasă. Avem și un meniu special pentru copii, de la pizza Margherita și Cheesy Chicken până la fresh de portocale. Și să nu uităm de delicioșii cartofi pai pregătiți la cuptor, fără gram de ulei! Doar cu puțin oregano. Astfel, propunem varianta cartofilor pai sănătoși, care sunt adorați de toți copii.

Știm că copiii, nu au doar poftă de mâncare, dar și de joacă în egală măsură. Ne-am gândit și la acest aspect. Iată de ce, pentru micuții exploratori avem pregătite câteva activități constante.

https://youtu.be/4GJIabv5RN0

1. Atelierul de Pizza

În fiecare Sâmbătă și Duminică, până la ora 12:00 vă invităm la Atelierul de preparare a pizzei. Echipăm copiii corespunzător și îi invităm în bucătăria Dodo Pizza. Cu mult drag și grijă îi învățăm să-și pregătească propria pizza. O adevărată aventură!

Și cum copiii au întotdeauna multe întrebări, noi ne-am pregătit și avem aproape toate răspunsurile. La urma urmei, nu învățăm doar să gătim pizza, ci să și povestim multe lucruri interesante. 🙂

Suntem siguri că atunci când un copil gătește, el nu numai că amestecă ingredientele, dar, de asemenea, învață și dezvoltă abilități motorii, iar imaginația începe să zboare!

 

pizzeria copiilor, dodo pizza

Cum poți în 3 pași să ai parte de o zi perfectă?

1. Sună la *3636 și programează-te la Atelierul de Pizza,
2 Vino la noi și achiți doar prețul pizzei, atelierul fiind gratuit ,
3 Bucură-te împreună cu ei de această experiență, momentele petrecute împreună sunt neprețuite!

La Atelierul de pizza pot participa copii începând cu vârsta de 3 ani. Durata atelierului este de 20 de minute. Fiecare copil va primi o Diplomă de Super Pizzamaker!

2. Atelierul de Pizza în săptămâna ”Școala Altfel”

pizzeria copiilor, dodo pizza

Da, asta înseamnă să fie ”Școala Altfel”! Atunci când copiii își pregătesc propria pizza, când se distrează împreună și se joacă până la epuizare. Că doar e #pizzeriacopiilor 🙂 Am depăși recordul de a avea în pizzerie 107 copii 🙂 Cum a fost? Nebunie! Dar ne-a plăcut atât de mult… Un atelier durează în medie 15 minute și participă 10 copii. Deci, ne mișcăm rapid și toți copiii au parte de o experiență unică!

În săptămâna ”Școala Altfel”, oricând ar fi ea, organizăm atelierele de pizza zilnic, de Luni până Vineri. Iar programare se face la același număr de telefon magic: *3636.

3. Duminica Copiilor

pizzeria copiilor, dodo pizza

Vă mai aduceți aminte de duminicile copilăriei voastre? Când vă îmbrăcați frumos și așteptați cu nerăbdare să ieșiți în parc sau la înghețată? De ce să nu duceți tradiția mai departe în stilul Dodo? Da, da, ați înțeles corect 🙂 La Dodo Pizza fiecare duminică este a copiilor. În orice pizzerie, în intervalul 11:00 – 13:00 avem invitat un animator care absolut GRATUIT va distra toți copiii. 

Concursuri, face-painting, modelare baloane și joacă până la epuizare! Perfect! Așa cum orice duminică ar trebui să fie. Nu este nevoie să faceți programare. Doar să rețineți că duminicile la Dodo sunt ale copiilor și noi suntem mega pregătiți de petrecere! Vino să vezi cum e.

4. Ziua de naștere la Dodo Pizza

pizzeria copiilor, dodo pizza

Și acum, după atâta laudă, vă imaginați ce petreceri frumoase puteți organiza la noi… Fără taxă minimă de participare, fără sumă minimă de consum, fără nici o alta condiție! Offf, pardon, este o condiție: nu acceptăm supărăcioșii. Îi deranjăm cu râsete și până la urmă ne distrăm cu toții împreună!

Cum? Vă dați seama cum ar fi să mergi la pizzerie și micuții invitați să-și pregătească singuri pizza? Unde ați mai văzut așa ceva, ca invitații să gătească singuri? Da, la Pizzeria Neobișnuită se poate, iar noi vă asigurăm că distracție va fi peste măsură! Dacă te-am tentat și vrei să organizezi o petrecere la noi, te așteptăm să ne contactezi la numărul magic: *3636. Vino la Pizzeria Copiilor!

Iar răspunsul la întrebarea ”De ce Dodo Pizza este #pizzeriacopiilor?” îl găsiți în filmulețul de mai jos:

 

https://youtu.be/7RjrsQSJJMo

Neaga Ana-Maria

Neaga Ana-Maria

Editor