Imola Ienei: La Dodo Pizza am învățat să-mi depășesc limitele

iul. 21, 2021

Imola este Marketing Specialist în echipa noastră de mai bine de doi ani și jumătate și activează de la Brașov, acolo unde se află și două dintre restaurantele noastre. 

Dacă vorbim despre crearea promoțiilor, a campaniilor de SMS, realizarea rapoartelor de marketing sau coordonarea campaniilor BTL din Brașov, pentru ea nu există secrete. 📈 

În continuare, haideți să o cunoaștem pe Imola dincolo de ușile biroului.

Imola, care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai învățat de-a lungul timpului la Dodo?

Aici am învățat o lecție foarte importantă – să îmi ies din zona de confort. Când apare ceva nou, ceva neprevăzut, am tendința să spun că “nu pot”. La Dodo am învățat să-mi depășesc limitele.

Și acum, uneori când apare un task nou, îmi zic că nu se poate, în 5 minute mă calmez, mă concentrez și cu siguranță îmi reușește.

Iar o altă lecție importantă este cea legată de abilitățile mele de comunicarea cu oamenii, mi-am dezvoltat foarte mult acest skill, de-a lungul timpului.    

Având în vedere că tu te ocupi de campaniile BTL din Brașov, a fost vreo situație amuzantă sau neprevăzută pe care ai întâmpinat-o? 

Cele mai amuzante momente sunt acelea când avem în desfășurare o campanie cu promoteri și mascota și mergem prin oraș.

Atunci îi aud pe copii strigându-l sau  tragându-l de coada pe Dodonel. Iar apelativele de pelican, păsăroi sau orice altă pasăre sunt cele mai funny. 🦤 

Acum, Imola povestește-ne mai multe lucruri despre tine. Putem începe prin a ne spune ce-ți place să citești.

 În ultima perioadă am început să citesc cărți de dezvoltare personală, și tot ce pot să zic este că îmi plac și cred ca pe alocuri mă și ajută. 

Brașovul este orașul tău natal, există vreun loc unde îți place să mergi și să te relaxezi sau să-ți aduni gândurile?

Nu am un loc anume, de obicei, atunci când mă simt copleșită, merg să conduc prin împrejurimile Brașovului. Îmi place enorm să merg pe serpentinele din Predeal, Râșnov sau Valea Bogății. Pădurea și, în general, natura mă relaxează foarte mult. 🌳

Imola, ce hobby ai și cât de des reușești să le practici?

Să fac poze. Ador să fac asta. Însă în acest moment nu prea am timp de asta, doar în weekend mai reușesc să fac. Încerc să prind diverse cadre din natură sau din oraș, depinde unde mă prinde vremea.

Ce talent ți-ar fi plăcut să ai? 

Mi-ar fi plăcut mult să pot cânta. Când eram mică mi-am încercat norocul în corul școlii dar în scurt timp am înțeles că nu asta e talentul meu ascuns. 😂 

Dacă ai avea o super-putere, care ar fi aceea?

Să mă pot teleporta peste tot în lume. În acest moment să fiu aici, să dau din degete și 3 secunde mai târziu să fiu la Grand Canyon. 

Ți-ar plăcea să locuiești în altă țară decât România, dacă da, care ar fi aceea? 

Italia! Îmi place foarte mult cultura lor, limba, istoria. Orașele sunt superbe cu o arhitectura aparte, la fel și natura, peisajele din zonele de colină îți taie respirația.  Din păcate nu am reușit să o vizitez încă, dar am asta în plan.

Mulțumim mult, Imola pentru interviu.

Până data viitoare, ne vedem aici și aici🍕

 

Harea Ana-Maria

Harea Ana-Maria

Editor