Povestea lui Teodor Lupu – de la pizza maker la Manager de restaurant

aug. 26, 2021

Astăzi vom face cunoștință cu Teodor. Acesta ocupă, de puțin timp, funcția de Manager Regional la noi în companie.

Vă întrebați poate, ce înseamnă asta și cu ce se ocupă mai exact.

Teodor este responsabil de monitorizarea și menținerea în parametri  a ratingurilor produselor și standardelor, a notelor de pe site, a timpului de livrare dar și de activitatea promoțiilor din restaurante și de reclamațiile care apar acolo. 📋

Astăzi vom încerca să-l cunoaștem mai bine, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Teodor, de cât timp faci parte din echipa Dodo Pizza?

Salutare, m-am alăturat echipei Dodo Pizza în urmă cu 3 ani, chiar după ce am ridicat diploma de bacalaureat.

Spune-ne, care a fost parcursul tău aici?

Parcursul meu în companie a fost foarte interesant prin prisma faptului ca am  început ca și pizza maker, iar după câteva luni  de “război” cu standardele și conceptul Dodo am fost promovat ca șef de tură. Datorită acestei oportunități am reușit sa înțeleg mult mai bine modul de lucru Dodo Pizza pentru a-mi ajuta colegii mai departe, iar mai apoi, după 2 ani ca și șef de tură am fost promovat manager de restaurant chiar în plină pandemie. 

Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat aici?

În 3 ani de când m-am alăturat companiei au fost foarte multe lucruri importante pe care le-am învățat, dar de departe cel mai important lucru este atitudinea. Recunosc, încă mai am de învățat  acest aspect, dar am înțeles ca toți avem posibilitatea de a alege în fiecare zi, nu ne putem controla întotdeauna gândurile, dar putem să ne controlăm atitudinea.

Care a fost cea mai grea situație pe care ai întâmpinat-o atunci când ai ocupat funcția de manager?

Cea mai grea situație a fost chiar ziua următoare, după ce am fost promovat ca și manager de restaurant pentru că, în viziunea mea, eu știam 80% din informațiile necesare, dar în realitate situația stătea cu totul altfel. 😄  Și acum îmi amintesc cum stăteam în restaurant în fața managerului operațional care încerca să îmi explice un fișier, iar eu în același timp mă gândeam că postul de manager nu este pentru mine și că o să fiu dat afară.

Spune-ne două lucruri care îți plac la Dodo Pizza?

Un prim lucru pe care l-am apreciat, a fost faptul ca în această companie nu se pune preț pe un CV bogat, ci pe “setea” persoanelor de a învăța lucruri noi și dorința lor de a se dezvolta atât profesional, cât și personal, iar cel de-al doilea lucru vine în completarea celei mai tari echipe, acesta fiind DODO IS, sistemul nostru informatic ce ne ajută să fim 110% productivi. 

Cum îți place să-ți petreci timpul liber?

De obicei, îmi place să fac lucruri ce mă dezvoltă ca și persoană. Citesc despre modul în care gândesc oamenii, cum să îmi distribui finanțele, iar când am mai mult timp la dispoziție, atenția mea se îndreaptă către locuri cât mai liniștite, petrec timp cu familia sau în natură. 🌳

Dacă ai putea călători în timp, unde ai merge?

Dacă ar fi o călătorie unică cu siguranță as alege trecutul și as dori sa merg în prima jumătate al secolului al II-lea să pot vizita Imperiul Roman și să înțeleg modul lor de gândire de atunci, dar mai ales sa asist la cele doua războaie daco-romane pentru a simți patriotismul dacilor. 

Dacă ai fi un super erou care ar fi acela?

Nu sunt prea pasionat de supereroi, dar aș alege unul ce nu ar avea nevoie de somn, îți dai seama câte lucruri ai putea sa faci dacă nu ai dormi?

 

Îi mulțumim lui Teodor pentru interviu și pentru informațiile pe care le-a împărtășit cu noi. Sperăm că v-a făcut plăcere lectura, noi vă aștetpăm aici și aici, iar dacă vi s-a făcut poftă de pizza aici. 🍕

Harea Ana-Maria

Harea Ana-Maria

Editor