Interviu cu primul curier care a realizat 10 000 de livrări la domiciliu

Eu cred în super eroi

Scriind acest articol din perspectiva unui insider, pot spune cu încredere că nu trebuie să judecăm cartea după coperta ei. Oamenii sunt extrem de diferiți și speciali în felul lor, încât nu iți ajunge o eternitate pentru a înțelege adâncimea sufletului omenesc.

Azi vreau să vă vorbesc despre unul dintre colegii noștri. Vă invit să faceți cunoștință cu Sivrian Borozos, curierul celei mai neobișnuite pizzerii din România.

L-am intervievat Sivrian, pentru că este primul curier care a realizat anul trecut 10 000 de livrări la domiciliu. Și m-a emoționat  prin sinceridatea și dedicația lui. Așa am ajuns la concluzia că este o persoană modestă și mărinimoasă, și mai mult decât atât – harnică! O să vă redau prin cuvinte căldura discuției noastre, după cum urmează.

Interviu cu Sivrian Borozos

Bună Sivrian, în primul rând îți mulțumesc pentru timpul acordat! Poți să povestești ceva despre tine?

Bună, nici o problemă. Păi ce să spun, sunt un familist. Am 3 copii minunați, 2 băieței și o fetiță. Sunt căsătorit de 16 ani, însă ne cunoaștem cu soția de mai demult. Am fost vecini și am copilărit împreună, iar la un moment dat am înțeles că mi-am găsit fericirea lângă ea.

Ce frumos 🙂 Cum ai început să lucrezi la Dodo Pizza?

La momentul respectiv eram în căutarea unui job temporar, pentru că am fost plecat o perioadă din țară. Și tot vedeam Pizzeria Dodo când treceam pe lângă gara Brașov. Și am zis să încerc.

Deci, practic ceva temporar s-a transformat într-un job stabil?

Da!

Ce te-a motivat să rămâi în Dodo Pizza?

În primul rând colectivul. Mă împac bine și cu colegii mei de la livrare, și cu cei din bucătărie. Și se câștigă bine, dacă îți dai interesul și te miști repede, desigur.

De cât timp lucrezi aici?

Exact de Paști fac 3 ani!

Sivrian Borozos

Cum ai reușit primul să livrezi 10.000 de comenzi?

Sincer nu am simțit cum s-a întâmplat acest lucru cu mine. A ieșit cumva de la sine. Cred că mă mișc repede și știu să îmi fac treabă eficient.

Mai există adrese în Brașov pe care nu le cunoști?

Nu există! 🙂

Foarte bine 🙂 Te recunosc clienții fideli Dodo Pizza?

Sincer, da! Uneori când merg prin magazin, mă recunosc clienții și mă salută. Chiar este plăcut să fii apreciat pentru ceea ce faci.

Ce drăguț! Povestește, te rog, o întâmplare plăcută în timpul livrării unei comenzi.

O dată trebuia să livrez o comanda destul de mare pe Ionescu Crum, și am primit o ”șpagă” de vreo 70 de lei. Și am luat suc și ciocolată pentru colegii mei, pentru că așa facem toți când primim o ”șpagă” mai mare.

Ai și o poveste mai puțin plăcută?

Nu există! 🙂

Care este pasiunea ta?

Copii mei. Îmi place să petrec timpul cu familia în aer liber. Orice zi liberă o petrec cu ei.

Ai recomanda Dodo Pizza prietenilor tăi?

Desigur! Mie îmi place să lucrez aici. Trebuie doar să fii ager și să îți faci treaba bine.

Super! Îți mulțumesc pentru răspunsuri! Baftă!

Cu plăcere!

Din păcate nu am putut să-l rețin mai mult, pentru că avea multă treabă 🙂 Dar am aflat o sutime din viața lui, și am înțeles cât de important e să îți descoperi colegii tăi, și să pătrunzi, chiar dacă doar pe moment, în istoria altora.