Ce efect a produs campania “Pizza GRATIS la Birou”?

Trebuie să recunoaștem că nouă ne plac provocările. Așa ne-a venit și ideea cu promoția Pizza GRATIS, la birou! De ce? Pentru că investim în calitate, nu în reclamă și pentru că suntem #pizzerianeobișnuită.

Să vă povestim și cum s-a întâmplat această nebunie frumoasă. Deci, în luna ianuarie 2019 am lansat campania printr-o singură postare pe Facebook:

Astăzi lansăm campania "Pizza Gratis la Birou" în zona de livrare Dodo Pizza Aviației! Ce înseamnă asta? Dacă sunteți 20…

Publicată de Dodo Pizza Romania pe Marţi, 8 ianuarie 2019

Reacțiile nu au întârziat să apară și în 2 zile am primit în jur de 50 de mesaje cu doritori participanți la campanie. E-mailurile pe care le începeau cu: “E gratis? Pe bune?”, iar noi le răspundeam sincer, de fiecare dată: “Decât să aducem pliante, mai bine vă servim direct cu pizza”.

A urmat programarea tuturor doritorilor și planificarea livrării comenzilor. Nu zicem că a fost ușor, dar bucuria cu care ni se răspundea a meritat tot efortul! În prima zi de campanie, chiar prima comandă, am întârziat 15 minute. Reacția lui Mihail a fost așa:

“Voi reveni cu un feedback sângeros dacă nu ajunge mai repede pizza…. colegii mi-au promis o bătaie televizată dacă nu ajunge mai repede, cred ca i-am luat la mișto))”

Nici acum nu știu dacă am luat decizia corectă… O bătaie televizată e ceva! :))) Iar după pizza a urmat așa:

“În numele echipei, mulțumim Dodo Pizza pentru prânzul oferit.
Toți colegii au fost fericiți și zâmbăreți după ce au devorat tot.
Cu siguranță vom avea un viitor împreuna 😀
Îți transmit și câteva foto, în speranța că pot fi de folos.
Mulțumim încă odată și vă dorim viață lungă!”

pizza gratis la birou
pizza gratis la birou
pizza gratis la birou
pizza gratis la birou
pizza gratis la birou

Campania ”Pizza GRATIS la birou” a durat o lună de zile. Timp în care am făcut în medie 2-3 livrări pe zi, iar feedback-urile au fost din cele mai gustoase 🙂

Te întrebi ce campanie mai este și asta dacă am oferit doar pizza gratis? Ei bine, vă pot spune că în doar o săptămână vânzările medii zilnice s-au dublat, iar de atunci suntem în creștere. La urma urmei, unde s-a mai văzut în România să se livreze pizza gratis? Agitația și-a produsul efectul dorit și pizza Dodo a cucerit gusturi. Iar în următoarea lună am și primit cea mai mare comandă de pizza: 100 de pizze mari, livrate din 2 pizzerii, cu o întârziere de 15 minute 🙂

Ce a urmat?

Unul dintre participanții la campanie, George de la Vodafone, a revenit cu o propunere interesantă. Ce-ar fi dacă noi am duce pizza gratis, iar colegii lui ar aduna suma totală a comenzii și banii i-ar dona unei asociații? Ideea ne-a plăcut foarte mult și imediat am acceptat.

A doua zi noi am livrat pizza, colegii lui George au adunat bănuții și un reprezentant al Asociației ”Speranța pentru tine” a primit donația. Perfect!

pizza gratis la birou

Și am decis să continuăm campania astfel, sub această nouă formă. Dacă sunteți minim 20 de colegi iubitori de pizza și cu viziuni comune, atunci e foarte simplu:

1. Alegeți Asociația / Fundația de ale căror valori sunteți mai apropiați.

2. Completați formularul de aici și în 48 de ore revenim cu un răspuns, stabilind ziua livrării.

Este o nouă încercare pentru noi și în funcție de numărul solicitărilor vom decide limita lunară pe care o vom impune, adică numărul total de pizza pe care le vom oferi gratis, în campania ”Pizza la Birou” 🙂

Implică-te și tu în aceste #activitățineobișnuite