De ce suntem pizzeria neobișnuită

apr. 18, 2021

Bine ai venit pe blogul celei mai neobișnuite pizzerii din România! Citește mai mult pentru a afla cine suntem noi, cum ne desfășurăm activitatea, dar și câteva lecții pe care le-am învățat de-a lungul timpului.

Dodo Pizza România este prima master franciză și prima franciză internațională a rețelei. Prima pizzerie Dodo a fost creată în anul 2011 în orășelul Syktyvkar din Rusia, de către Fyodor Ovchinnikov, un tânăr pasionat de IT care și-a dorit să reinventeze modelul de business al unei pizzerii clasice.

 

 

De ce a avut succes ideea lui Fyodor? Pentru că s-a bazat pe transparență, o valoare ce caracterizează întreaga rețea de restaurante Dodo Pizza. Transparența businessului a crescut credibilitatea, în 5 ani devenind lider de piață în Rusia. Iar astăzi, rețeaua a ajuns să numere peste 690 de restaurante în întreaga lume.

Povestea noastră începe în 2014, la Brașov, atunci când am deschis prima noastră locație. Sergiu Bolocan este antreprenorul care și-a dorit să schimbe lumea antreprenoriatului românesc printr-un model de business transparent și care să satisfacă nevoile clientului modern.

 

Dodo Pizza Brașov-1

 

Pe parcurs, am întâmpinat multe provocări și situații neprevăzute, dar acestea nu au făcut decât să ne motiveze și mai mult. Lucrurile au evoluat frumos, echipa a crescut, iar astăzi, după 7 ani de activitate, am ajuns la un număr de 8 locații, două dintre ele în Brașov și șase în București. Însă nu ne oprim aici! Avem planuri mari atunci când vorbim despre viitoarele locații în România. Rămâi aproape pentru a urmări povestea noastră.

 

 

Care este secretul nostru? Oamenii minunați din echipa Dodo Pizza care, zi de zi, fac ca lucrurile să se întâmple. Oamenii pasionați, dedicați și determinați care sunt mereu pregătiți să înfrunte noile provocări.

“Ne dorim o lume în care orice client să cunoască toate detalile din interiorul companiei, de la cum se prepară pizza până la ce facem cu profitul companiei, de la cine ne sunt furnizorii până la cum administrăm departamentele. Ne dorim o lume unde fiecare angajat are acces la orice informație despre ce se întâmplă în companie, unde fiecare angajat are voie să greșească fiindcă știm că doar așa va învăța și mai mult, în care fiecare angajat poate crește cât dorește fără a fi limitat de o diplomă sau de o politică birocratică internă. Succesul Dodo Pizza este dat de oameni, oameni pasionați de ceea ce fac și adunați împreună de aceleași valori. Încrederea este ceea ce ne dorim să dezvoltăm zilnic în relațiile pe care le avem cu cu investitorii noștri, partenerii, furnizorii și cel mai important cu clienții noștri. Ne credem clienții pe cuvânt, orice s-ar întâmpla, oferim încredere și primim apreciere, iar aceasta ne-a fortificat cel mai mult compania de-a lungul timpului.”Sergiu Bolocan, Manager General Dodo Pizza România

Neaga Ana-Maria

Neaga Ana-Maria

Editor